music eMotion

Maria Mercè Marçal, 5
17190 Salt - GIRONA
info@musicemotion.es
+34 972203235

info@musicemotion.es +34 972203235

Blog
filmscoring

Robots and Movies

3 Oct, 2013


La empresa Bot&Dolly, especializada en robótica para cinematografía, ha presentado este video-demostración, en la que se fusionan increíblemente la imagen digital y el movimiento de las superficies de proyección mediante sus potente productos robóticos, controlados al milímetro por ordenador. Toda una sugerente nueva forma de trabajar.

Y si interesante es el clip en sí, incluídos los gráficos y la música, más interesante resulta el video de cómo se hizo el clip. Donde nos damos cuenta del trabajo que ha supuesto y las disciplinas que han intervenido en su creación.

L’empresa Bot & Dolly, especialitzada en robòtica per cinematografia, ha presentat aquest video-demostració, en què es fusionen increïblement la imatge digital i el moviment de les superfícies de projecció mitjançant els seus potent productes robòtics, controlats al mil · límetre per ordinador. Tota una suggerent nova forma de treballar.

I si interessant és el clip en si, inclosos els gràfics i la música, més interessant resulta el vídeo de com es va fer el clip. On ens adonem de la feina que ha suposat i les disciplines que han intervingut en la seva creació.

Bot & Dolly (specialized in film robotics) presented this demonstration video, which amazingly merges digital imaging and projection surfaces’ motion thanks to its powerful robotic products, computer-controlled to the millimeter. A whole new and suggestive way of working.

An interesting clip itself, including its graphics and music. But even more interesting seems to be the ‘behind the scenes’ video. We realize there has been an amazing work mixing multiple disciplines and recent tecnologies.

Comments