Video ‘El Mar Verd’ a Canet

Hem acabat el video-resum del concert de presentació de ‘El Mar Verd’ a Canet d’Adri.

Envoltats d’amics vam presentar el nou EP en ‘format cantautor’, a pèl, amb el piano i el micro. Va ser una tarda entranyable, en un indret fantàstic i companyia immillorable. Entre altres vam comptar amb la presència de Jordi Pous, creador de la obra pictòrica que ilustra la portada del EP.

En aquest context, hi van sonar els tres temes del EP (Hold On, Quan tornis i Where are you), juntament amb altres temes composats recentment com ‘La luna sobre el mar’ o la sentida ‘Esquinçada Humanitat’ dedicada als màrtirs del nostre temps. Hi va haver espai també per la música de piano del disc anterior de Lluís Guerra (Points of View) i algun avenç del que serà el seu proper treball pianístic.

Gràcies a tots per la vostra presència i recolzament!